Kumpulan Testimoni HE Set

Testimoni HE Set

Berikut adalah kumpulan testimoni dari para pengguna HE Set (HGH II dan WAVE) yang berhasil dikumpulkan. Selamat menyimak.

1. Alhamdulillah. Tn hj..
Teatimoni sendiri slps mnggunakn HE set ini.. Paling ketara adalah.. Hormon yg lebih stabil.. Happy.. Ceria dn semngat..
Wajah lbih glowing.
Bangun tidur segar dn bertnga.
Pelawasan mnjdi smkin baik.
Alhamdulillah 😊

Jamaliah Shahruddin
Pulau Pinang
0136309717

2. Mlm semalam pergi ziarah org strok.. Hampir seminggu terlantar xbercakap,.. Hya bawa HGH yg sdg digunakan.. Dpt spray sekali ja sebab dah abis.. Pagi ni dah bangun dan minta mandi dan makan”

(Ust Fauzan
Klang Selangor.
0105029709

3. Jiran saya.. Hanya istiqamah dgn set HE sj. utk thairoidnya.. Selalu pergi chek doctor takut nk operasi.. Thairoidnya terkawal dan boleh bekerja seperti biasa.. Sihat..”

Ustz Zalekha
Bandar Baharu Kedah,
014-628 6639

4. Saya kegunaan HGH yg ke24. Mata saya jadi jelas dan terang tak payah pakai kaca mata lagi Alhamdulillah TnHj telah membuat HGH untuk umat😍

Fitriana,
Simpang,Taiping
01136960109

5. Alhamdulillah.
Anak remaja prmpuan,usia 14tahun yg kemurungan, jd kmbali sihat ceria, mahu bercakap dn bergaul smula slps ibunya berikan HGH dn wave istiqomah 6 set.. Alhamdulillah. Syukur

Jamaliah Shahruddin,
Bayan Baru,Pulau Pinang
0136309717

6️. Pesakit saya rawat selalu hidung berdarah.
Dg mengambil he set TDK ada lg mengalami pendarahan di hidung
Alhamdulillah

Evishoraiyayamani
Johor.
0137669803

7️. Selepas sakit mata, penglihatan jadi kabur, setelah menggunakan hgh dan wave penglihatan sudah membaik. Allhamdullilah

Hasmah Garu,
Sabah
0138748559

8️. Saya ada masaalh saraf Dan tulang kaku terutama di musim sejuk. Alhamdulilah selepas istiqamah dgn hgh selama 3 bulan berturut2, saraf jdi longgar Dan tidak kejang lgi waktu bgun pagi alhamdulilah

Hamimah Hj Kassan
Johor Baharu
01114551456

9️. Saya sendiri rasa ketidak selesaan dlm mulut.. Doctor kata.. Asid dari perut naik atas..amat terasa bila bau wap minyak masakan dari jauh serang jln dan dekat.. Itu punca saya mula mula ambil HE Set..sekarang sudah tidak terasa lg.. Alhamdulillah..

Ustz Zalekha
Bandar Baharu,Kedah
014-628 6639

Alhamdulillah. Tn hj.
Mak saya usia 70tahun istiqomah guna HGH dn wave..smpi skrg
Mak dah boleh baca AlQuran tak perlu pakai cermin mata.
Tkasih tn hj.

Jamaliah Shahruddin
Bayan Baru,Pulau Pinanh
0136309717

1️0. Ibubapa saya dibekalkan 4 botol HGH semasa tunaikan umrah .Alhamdulillah imuniti badan mereka sihat wal afiat sebelum dan selepas pulang dari Mekah.Manakala baki rombongan kawan kawan mereka kebanyakkan mendapat flu batuk selsema dan deman sehingga sebulan lamanya .syukur dgn izinAllah terhadap HGH.mujarab.simple.mudah dibawa.

Faris Amudi
0192121547

1️1. Testimoni dr jiran..
Penyakit vertigo..
Mula guna daun betik purple..lmbat kesannya..
Cdg Hgh pdnya..
3 hari rasa blh kerja mcm biasa

Serg lg tyroid.. guna 2 btl dlm masa 3 bln sj.
Alhamdulillah
xpyh keklinik setiap mggu jumpa Dr

Wan Robeingah
Kedah.
0194336457

1️2. Didatangi lelaki 70an,baru balik dressing kaki berlubang sudah hampir 2 bulan, tiada kencing manis tapi luka tak sembuh.. Sembur HGH pada tempat luka, sambil bercerita, diagnosis dan minum2, tiba2 perasan lukanya kembali bertangkup dan kering slps 15 min.. Allahu.. Ajaib

Ust Fauzan
Klang,Selangor
015029709

1️3. Seorang pakcik yg mengidap sakit jantung,sudah putus asa dgn rawatan alopati,terpaksa mengambil ubatan kimia bertahun,menahan sesak nafas dan keletihan setiap hr,setelah istiqomah dgn Hgh beliau meninggalkan terus ubat hospital dan boleh naik turun tangga tanpa keletihan lg.. Hadza min fadli robbi

Ustz Norhayati Majid
Semanggol,Perak.
013-706 9481

14. Alhamdulillah sya dah guna hgh sejak di lancarkan dulu hinga kini memang banyak kelebihanya terutama sehat dan ceria

Pon Kassan
Johor Baharu
01111205708

1️5. Masalah yg paling ketara saya rasa.
Lutut saya sdh kurang sakit
Dan sekarang boleh di lipat boleh sujud dan duduk antara 2sujud.
Trima kasih tuan hj

Evishoraiya
Johor Baharu
0137669803

1️6. Alhamdulillah..saya hanya titiskan wave kedalam mata sekiranya anak2 demam.. boleh guna drpd bayi hingga yang dewasa.. mmg xpergi klinik.. bagi saya he set ni mmg terbaik dah murah berbanding khasiatnya

Ustz Azizah
Bagan Serai,Perak
0196004953

1️7. Ibu mertua saya berumur 81 tahun,kekal sihat walafiat sampai hari ini dengan izin Allah,beliau amalkan HGH secara istiqomah setiap hari

Ust Rahaizan Nor
Manjung, Perak
01126419717

1️8. Sakit gigi dh bnyak hari smpai xboleh nk tidur malam selepas sekali spray Alhamdulillah dpt tidur yg lena dn bangun pagi sudah xsakti lagi. Alhamdulillah.

Kam Nur Iman
Ipoh,Perak
0195404976

19. Sy mengalami tumit kaki yg pecah dn merekah. Setelah menggunakn HGH sejak mula dikeluarkn hgga kini..kesan rekahan tiada lagi. Kuku pun cantik. Angin dlm badan jugak makin berkurangan. Alhamdulillah. Terima kasih Tn Hj

Hosnah Jaafar
Bagan Serai Perak
0175344597

2️0. Suami saya tidak tidur berdengkur lagi setelah amal HGH sebelum tidur😉
Hadza min fadli robbi

Ustz Norhayati Majid
Bagan Serai Parak
013-706 9481

21. Selepas mnggunakn Hgh dan wave, istiqamah.. Alhamdulilah rambut saya semakin lebat, kurang uban, kurang massalh rambut gugur. Di usia 54, fizikal, kecergasan Dan keaktifan juga nmpk jauh Beza dari teman2 seusia. Nmpk bukan mcm usia 54. Wajah pun segar Dan cerita. ( ini kawan2 saya yg Kata. Saya sampaikn saja🤭) Saya juga masih datang bulan normal spt biasa. Sedangkn kkawan sebaya hampir semuanya dah menapouse.”

Hamimah Kassan
Johor Baharu
01114551456

2️2. Masalah slip disc.. Doc nak operate.
Kesakitan yg amat sehingga terpaksa extend pengajian
Slip disc di bhg L4 dan L5.. ALHAMDULILLAH slpas menggunakan hgh , skrg saya dah tak sakit belakang dan sudah berumahtangga dan ada cahaya mata.. ☺️

Siti Aminah Mohd Nor
Taiping,Perak
01156723319

2️3. Anak sy alami sakit mata merah, smpi bengkak kliling mata, dpt MC 1 ming, smpi umh, sy trus spray HGH II, titiskan wave, hr K2, dh baik,
الحمد لله
Hasnah Salam
0195713873

2️4. Testimoni:
Saya ada masalah slip disc & kelemahan di organ jantung sejak melahirkan anak pertama sampai melahirkan anak ke 4. Ditambah pula sering jatuh ketika kecil. Biidznillah, sejak hamil anak ke 5 sampai sekarang hamil anak ke 7 tidak ada gangguan slip disc lagi. Tidak hanya slip disc, stamina lebih kuat, banyak orang kata makin banyak anak wajah makin awet muda, berat badan cepat stabil dengan seringnya hamil & melahirkan, sebelumnya ada ketumbuhan ( ganglion ) di pergelangan tangan kiri sudah hilang, noda hitam di wajah makin samar.
Sangat banyak khasiat & berkah HGH & wave
Haadza min fadhli Rabbi.
Barakallahu Tn. Haji Ismail & keluarga

Mel Lathifa
282174293522

2️5. Kakak saya jari tersepit pintu, sakit nya smpi menggigil2 sewaktu solat.. Dititis kan wave pada jarinya yg sakit.. Biiznillah hilang sakit seolah tiada apa yg berlaku slps 10-15min..MaasyaAllah

Ust Fauzan
Klang,Selangor
0105029709

2️6. Seorang sahabat tidak datang haid hampir setahun lebih,setelah guna hgh 2 minggu, haid nya kembali..
Hadza min fadli robbi.

Ustz Norhayati Majid
Bagan Serai,Perak
013-706 9481

2️7. Alhamdulillah. Teman saya di Lahad Datu Sabah.. Sudah lama mnginginkan zuriat..(6tahun) Syukur slps mreka berdua amalkn HE set brsama sinergi ksuburan yg lain.. Mereka dah dianugerahkan seorang cahaya mata yg sihat.. Skrg ank sudah berusia 3tahun. Alhamdulillah

Jamaliah Shahruddin
Bayan Baharu,Pulau Pinang
0136309717

2️8. Anak perempuan saya otaknya kecil & mslh pendengaran.
Istiqomah dr diperkenalkan.
9July 2020,Pakar ENT mengesahkan sudah tidak layak utk kad OKU Pendengaran.
Alhamdulillah…

Noraza Ramli
Sungkai,Perak
0173789072

29. Testimony diri saya sendiri tangan terkepit pintu di pejabat..sakit yg amat sangat sampai air mata menitis .. teringat hgh dlm handbag terus sembur.. alhamdulillah dlm masa 15 min sakit bukan kurang hilang terus bengkak pun tiada..Alhamdulillah

Nora Hanafiah
Ipoh,Peraj
0177717157

3️0. Sebelum guna hgh saya kerap alami dislocated tulang terutama L4&5. Tak dpt solat sempurna. Alhamdulilah selepas guna hgh dan wave, syukur. Jarang sekali timbul kesakitan itu Dan saya boleh duduk tahiyat akhir dgn sempurna. Terimakasih Tn Haji. Syukur Alhamdulilah. 🤲

Hamimah Kassan
Johor Baharu,Johor
01114551456

3️1. Seorang ibu umur 63 thn stroke. Seketika diberi HGH & wave. Alhamdulillah, dalam hitungan 5 menit kaki tangan yang kata beliau mati rasa setelah diberi HGH & wave beliau kata hanya kesemutan & bisa digerakkan sedikit.
Haadza min fadhli Rabbi

Mel Lathifa
282174293522

3️2. Seorang ustazah yg mengalami Slip Disc hampir 6 tahun.. Bergantung didinding sewaktu naik tangga ke kelas, berjalan sgt perlahan… susah nak cari perawat wanita utk buat kiro lalu sy bekalkan HE Set shj.. Slps 3 hari beliau datang dan beli lagi 4 set kerana dipesan oleh anak2 murid dewasanya yg takjub dgn kesembuhannya yg sgt pantas.

Ust Fauzan
Klang,Selangor
0105029709

33. Rekahan di tumit kaki saya hilang & tapak kaki kemerahan sejak amal hgh.. 😉
Hadza min fadli robbi

Ustz Norhayati Majid
Bagan Serai,Perak
013-706 9481

34. Isteri saya kebiasaannya ketika inginkan kelahiran , dia terpaksa makan ubat subur sebelum ini 5 atau 6 kali atas arahan doktor.perkara ini berjalan sehingga anak ke 4.SubhanaAllah, walaubagaimana pun sejak adanya HgH tanpa dirancang utk zuriat .Alhamdulillah tanpa ubat subur ,Allah kurniakan kpd kami suami isteri 2 lagi anak walaupun isteri telah berumur 40 semasa ank bongsu dilahirkan..di samping istiqamah kopi radix

Faris Amudi
0192121547

35. Anak balita umur 2 thn masih belum bisa berbicara. Saya beri HGH spray di air minumnya. Biidznillah beberapa hari saja balita ini bernama Yusuf, mulai menyebut abi.. ummi dan dia juga sangat cepat meniru kata2 yang kita ucapkan padanya. Selain itu, imuniti tubuhnya makin kuat, jarang demam, bila jatuh pun jarang menangis.
Haadza min fadhli rabbi

Mel Lathifa
282174293522

3️6. Ibu sy berusia 85 tahun masih boleh memasak dn mengurus diri sendri. Sy tinggal dgn ibu sejak arwah ayah meninggal pd tahun 2019. Sy beri ibu HGH dn Wave. Alhamdulillah ibu masih kuat penglihatan dn pendengaran. Terima kasih Tn Haji

Hosnah Jaafar
Bagan Serai,Perak
0175344597

3️7. Suami saya masa umur 60thn kecelaruan perasaan.. Mudah terasa. merajuk cepat marah,rasa dunia sempit.. Bila jadi dia berjalan berbatu.. Jenuh saya kena kepung pergerakan dia.. Kena kawal dimana dia berada.. Sebab pergi tidak bg tahu.. Bila pergi lupa jln nk blk.. Selepas bg HE Set.. Alhamdulillah.. Lebih baik dari sebelum sakit.

Ustz Zalekha
Bandar Baharu,Kedah
014-628 6639

3️8. Saya merupakan tenaga pengajar kelas dewasa..tp ramai yg usia 80-an..klu tk dtg kelas..sy selalu bertanya khabar..kenapa tk datang..jawapannya..sakit lutut dan tk just berjalan..
Sy bekalkan sorang satu hgh dan pesan amalkan jangan putus..sebotol In Syaa Allah tahan 2 bulan..
Alhamdulillah..kelas semakin ceria dan bertambah pelajar…seusia mereka..

Ustz Siham Hashim
Kedah
0134415266

39. Alhamdulillah..Jiran yg berusia 44 tahun yg kehidupan tdk ceria (hdp dlm stress )sekarang bertambah ceria serta sihat ..ketawa pun dh boleh kedengaran..syukur
Dgn 2 kotak set hgh..

Jee
0137776202

Muhamad Syukri telah menulis 648 artikel

Muhamad Syukri adalah leader dari Grup Marketing PejuangHPA yang memperjuangkan produk-produk halal berkualitas di Indonesia.

Klik https://hpasukses.com/syukri untuk info lengkapnya.